Kort om HjerteRum

Siden 2014 har foreningen Pigeliv Kbh eksisteret. Der blev bl.a. afholdt store pigefestivaler i årene deromkring. I 2017 blev ideen om HjerteRum født og er vokset langsomt siden. Som et helt lokalt initiativ har en gruppe insisterende unge kvinder på Amager kæmpet for at lade deres stemmer blive hørt og for at indtage den plads, som de ikke oplevede at kunne finde andre steder.

Alt skulle gøres og læres selv. Hvordan opretter man en forening, sætter en bestyrelse, søge midler, gøre opmærksom på sig selv og får andre unge kvinder involveret. Efter tallige ansøgninger og møder med en masse forskellige mennesker over årene, lykkes det endelig at få midler til at åbne vores første lokaler – vores søsterhus på Amager.

Vores fællesskab vokser sig stærkere og stærkere. I efteråret 2020 fik HjerteRum 50 nye medlemmer på bare to måneder. Vi mærker en stor efterspørgsel flere steder i København og i landet. Vi mærker også en stor interesse fra andre fagprofessionelle, som søger gode råd til at arbejde med unge kvinder.

Og vi er kun lige startet….

Af interessenter er der Amagerbro Helhedsplan, Frivilligcenter Amager og Partnerskabet i Urbanplanen.